De leukste Kerstpakketten van 2019

Elk jaar is het weer een spannende zoektocht; het kerstpakket uitzoeken voor dit jaar! Het is geen makkelijke opdracht om voor zoveel verschillende mensen en wensen een leuk kerstpakket te kiezen. Bij PLUS denken we graag met je mee en daarom hebben we speciaal voor jou de leukste kerstpakketten van 2019 op een rijtje gezet. Dit overzicht geeft ook een goed beeld van de laatste trends op het gebied van kerstpakketten voor dit jaar. Zo kan je nog makkelijker bepalen wat echt geschikt is voor jouw bedrijf.

 

Goed eten is samen eten

Kerst is natuurlijk de tijd voor gezellige etentjes en activiteiten met familie en vrienden.

Ook dit jaar staat het gezin bij de meeste bedrijven op nummer één, als het om kerstpakketten gaat. Samen koken, samen eten of samen spelletjes doen. Een pakket waar je het hele gezin blij mee kan maken blijft een jaarlijks terugkerend succes. Vooral de levensmiddelen pakketten met de lekkerste verrassingen voor het hele gezin zijn erg populair. Kijk hier voor onze top 5 van 'Goed eten is samen eten' - kerstpakketten:

casper Casper  1. Casper

anouk Anouk 2. Anouk

marit Marit 3. Marit

meike Meike 4. Meike

gijs Gijs5. Gijs

 

Zorg voor elkaar en de omgeving

De trend duurzaam en verantwoord zien we dit jaar ook in de kerstpakketten terugkomen. Oog voor de mens en planeet wordt steeds belangrijker. Een verantwoord kerstpakket geeft ook een mooie boodschap vanuit jouw organisatie mee. Je laat zien dat je niet alleen het beste voor jouw mensen wil maar ook oog hebt voor de omgeving waarin we leven en werken. Hieronder vind je een selectie van onze leukste pakketten in deze categorie:

quinten Quinten1. Quinten

K19-031 Liv2. Liv 

fenna Fenna3. Fenna 

4. Elin 

Femke Femke5. Femke 


Speciale biertjes en lekkere wijn

Een doosje met goede wijn is al er populair binnen het kerstpakkettenassortiment. Dit jaar zien we ook meer pakketten met alleen speciale bieren, zoals Guinness en Karmeliet. Deze pakketten met speciale biertjes vallen zeker in de smaak bij de bierliefhebbers van Nederland. Maar niet alleen bier is populair, je maakt je mensen ook nog steeds erg blij met een doosje fijne wijn of feestelijke bubbels. We hebben onze toppers voor je op een rijtje gezet: 

K19-185 Guinness Original Cadeau1. Guinness Original Cadeau  

1708133 Feudo Arancio in 2-vaks kist2. Wijn Cadeau 

K19-191 Karmeliet Tripel Kadoverpakking met glas3.  Kameliet Tripel Cadeau 

K19-189 World of Beers Cadeau4. World of Beers Cadeau 

1708115 Rotari Cuvée 28+ (magnum in geschenkverpakking) 5. Champagne Cadeau 


Gold, glitter & bubbels

Goud is natuurlijk niet weg te denken tijdens Kerst. Waren we een aantal jaren geleden nog bescheiden in het gebruik van glitter en glamour, dit jaar mag je schitteren met Kerst. En dat zien we ook terug in de kerstpakketten. Goud staat natuurlijk op nummer één binnen onze categorie kleur. Maar je kan ook denken aan een kerstpakket dat qua kleur goed bij de huisstijl van jouw organisatie past. Hieronder vind je onze selectie uit de gouden en feestelijk gekleurde kerstpakketten.

rens Rens1. Rens 

linde Linde2. Linde 

nina Nina3. Nina 

rayan Rayan4. Rayan 

joshua Joshua5. Joshua 


Kerstpakket met een thema

Een thema kan de filosofie van je bedrijf mooi versterken. En het werkt ook goed om je persoonlijke boodschap te vertellen. Het is niet gek dat we elk jaar weer meer thema kerstpakketten terug zien komen in het assortiment. Ook hier hebben we een paar mooie thema's voor jou verzamelt. Welke past het beste binnen jouw bedrijf?

casper Casper1. Leuke quotes - Casper 

luuk Luuk2. Italië - Luuk  

maarten Maarten3. Meesterwerk - Maarten 

meike Meike4. Heerlijk er op uit - Meike 

hannah Hannah5. Fit & Healthy - Hannah 


Nog een paar handige tips

De keuze is enorm bij het zoeken naar het beste kerstpakket. We begrijpen dat het echt een moeilijke opdracht is, zeker omdat je met veel verschillende mensen te maken hebt die hetzelfde pakket krijgen. Probeer daarom zo dicht mogelijk bij jouw eigen organisatie te blijven.

 

Maak het persoonlijk

Ondanks dat iedereen zeer waarschijnlijk het zelfde pakket krijgt kan je afhankelijk van de grootte van de organisatie het kerstpakket wel persoonlijk maken. Geef bijvoorbeeld een persoonlijk kaartje of brief bij het pakket. Of vul het pakket aan met een cadeaubon voor een leuk uitje, voor elke medewerker zijn eigen uitje.

 

Begin op tijd

Dit is een beetje een open deur, maar het is toch altijd drukker dan verwacht zo tegen het einde van het jaar. Laat je liever verrassen door de leuke complimenten over je goede smaak in kerstpakketten dan door de tijd. Bestel op tijd, dan weet je zeker dat je genoeg pakketten binnen krijgt.

 

Liefde en aandacht maakt alles beter

De meeste mensen vinden het gewoon leuk om een cadeau te krijgen, zeker van het bedrijf waar je het hele jaar hard voor werkt. Het feit dat je aan ze denkt en met zorg en liefde iets hebt uitgekozen waar ze ook nog plezier aan beleven is waardevol. Dus besteed aandacht en liefde aan je keuze en denk na over wat jouw mensen leuk vinden om te krijgen. En kom je er helemaal niet uit, geef dan een keuzecadeau (+link).

 

Wij kijken uit naar die heerlijk warme dagen van Kerst en Oud & Nieuw. Dat wordt zeker met een leuk kerstpakket een mooie tijd. Veel succes met kiezen!

 

 

© 2019 E-ditional